nb1.hu

3 félidőt játszott a Fradi a Soroksár ellen

Gyömbér jelzett egyet!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (3×30 PERC)
SOROKSÁR-FTC 1-1 (0-0, 0-1)
SOROKSÁR: Kovács Dániel (Steer, 46.) – Gárdos, Dvorschák (Lipcsei, 61.), Valencsik (Szpirulisz, 61.), Bor – Derekas, Gyömbér, Tamási – Orosz (Kovács Dávid, 46.), Pál (Lakatos, 46.), Albert (Ladányi, 75.)
FTC: Varga Á. – Koch, Takács Zs., Leandro (Csernik, 31.), Heister – Rui Pedro (Georgijevic, 31.), Sigér (Leandro, 61.) – Bőle (Rui Pedro, 61.), Finnbogason (Lanzafame, 31.), Rodriguez – Böde (Finnbogason, 61.) 
Gól: Gyömbér (71.), ill. Böde (55.)
 
Íme, a Fradi beszámolója:
 
"A válogatott mérkőzések miatt szünetel az NB I, Sergei Rebrov csapata azonban a hétvégén sem pihent. A hétközi edzések mellett egy edzőmérkőzés is bekerült a programba, így szombaton Soroksár felé vette az irányt együttesünk.
 
Vezetőedzőnk több olyan játékosnak is lehetőséget adott, akik a bajnokikon eddig kevesebb lehetőséghez jutottak. A két csapat megegyezése alapján 3×30 percet játszottak egymással a felek. Az első harmad legaktívabb Fradi-játékosa Bőle Lukács volt, és előtte is adódott a legnagyobb helyzet, ám lövését hárította Kovács Dániel. 
 
A második játékrész előtt Rebrov hármat cserélt, beállt Davide Lanzafame is, támadónk nem sokkal ezután nagyszerű labdát adott Böde Dánielnek, akit buktattak a soroksáriak. Lanzafaménak volt még egy veszélyes szabadrúgása is, valamint Sigér Dávid veszélyeztetett még kétszer távoli lövéssel. Az 55. percben megszereztük a vezetést, Csernik Kornél jobb oldali beadását Böde vette át, lefordult a védőjéről, majd a kapuba lőtt (0-1).
 
A 71. percben egyenlített Lipcsei Péter együttese, kölcsönjátékosunk, Lakatos István kapott jó labdát, elfutott a jobb oldalon, középre ívelte a labdát, ahol érkezett Gyömbér Gábor, aki lefejelte a földre a labdát, ami átpattant Varga Ádám fölött, és a hálónkban kötött ki (1-1). 
 
A hátralévő időben többször is közel jártunk a gólhoz, Kjartan Finnbogason kapufát fejelt, Leandro sarkazását pedig Steer Bence védte, az eredmény azonban már nem változott."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC