nb1.hu

A Balmaz mestere így várja a Győr elleni meccset

A felkészülési meccsről is beszélt Bekő Balázs.

A Balmazújváros a hétvégén a Mezőkövesddel játszott felkészülési mérkőzést. Erről, valamint a Győr elleni bajnokiról is beszélt Bekő Balázs a klub honlapjának, az interjút változtatás nélkül közöljük.
 
Pénteken a Mezőkövesd ellen játszottunk egy 120 perces felkészülési mérkőzést. Mit tudott leszűrni ebből?
 
Arra tökéletesen jó volt ez az összecsapás, hogy majdnem mindenkit láthassak meccskörülmények között, hiszen eddig még erre nem volt lehetőségem. Igyekeztem körülbelül két egyforma csapatot összerakni, de igazából nem is a felállás, az összeállítás, vagy az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy begyakoroljunk dolgokat, meg tudjak nézni egy-két apróságot. Ha pedig összegezni szeretném: még többet is kaptam, mint, amit vártam.
 
Háromnapos pihenő követte a kövesdi “túrát”. Hogy telt Önnek, sikerült-e felfrissülve visszatérni?
 
Nem én játszom, nekem fizikálisan nem okoz problémát a heti munka. Ez inkább a játékosok számára volt fontos, hogy egy erőltetett hét után megfelelően regenerálódva, frissen érkezzenek keddre vissza. Egyébiránt a családommal töltöttem az időt, de őszintén megmondva, hétfőn már hiányzott a munka. 
 
Vasárnap már bajnoki. Ez azt jelenti, hogy ez a hét meccsritmusban fog zajlani?
 
Így van! A hét eleje kicsit keményebb lesz, a hét közepe a frissítésről fog szólni, a hétvége pedig magáról a mérkőzésről.
 
A Győr érkezik hozzánk. Mit vár a találkozótól?
 
Nekem minden mérkőzés ugyanolyan fontos, és minden mérkőzésen győzni szeretnék! Vasárnap is az eredményesség lesz a legfontosabb, szeretnénk itthon tartani a három pontot.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC