nb1.hu

A Cigánd vezetőedzője szerint megint nem hagyták nyerni csapatát

Cegléd – Varga Attila csak a szünet utáni játékkal volt elégedett.

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB III 3. fordulójában döntetlent játszott egymással a két újonc, a Cegléd és a Cigánd. A találkozó után így értékelt a két szakvezető.

 

 

Varga Attila (Cegléd): – A szokásos forgatókönyv zajlott, az első félidőben nem voltunk pályán. A második félidőben a cserékkel feljavult a csapat, de nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az erőszakos játékunknak nem lesz meg a gyümölcse. Az utolsó passzokat rendre elrontottuk, viszont egy jól eltalált szabadrúgásból mentettünk egy pontot. Lehet, hogy nem volt helyzetünk, vagy csak nagyon kevés, viszont én úgy gondolom, hogy a labdarúgást nem helyzetre játsszák, hanem gólra, azt az egyet pedig mi megrúgtuk, amivel pontot mentettünk, a másodikra már nem maradt idő. A játékosoknak a második félidőben mutatott teljesítményéért tudok csak gratulálni – mondta a hazaiak mestere a cegledfoci.hu-nak.

 

Fogarasi Zoltán (Cigánd): – Nagyon örülök, hogy megszereztük első másodosztályú pontunkat, bár mondanom sem kell, hiányérzetem van. A 7–0 után nagyon sokan leírtak minket, talán itt is egy kicsit, de én tudtam, hogy teljesen más arcunk van, mint az érdekes körülmények között, nagyarányú vereséggel zárult mérkőzésen mutattunk. A mai mérkőzésen úgy érzem, hogy végig a kezünkben volt a mérkőzés, igaz, hogy kontrákra helyezkedtünk be, de ellenfelünk nem jutott el helyzetig. Egy megpattanó lövés eredményezett pontot a számukra egy szabadrúgás után. Véleményem szerint nekünk volt két-három hatalmas ziccerünk, kapufát rúgtunk, szerintem egy szabályos gólt nem adtak meg nekünk, megint nem hagytak nyerni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC