nb1.hu

A döntetlen is jó valakinek

Soroksár – A Kisvárda a nevető harmadik az NB II-es rangadó után

Egy gyors gólváltást követően 1-1-es döntetlent játszott egymással Budapesten a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a Soroksár és a Balmazújváros. A feljutásra pályázó csapatok rangadójának pillanatnyilag egyetlen nyertese van: a Kisvárda.

„Látszott, hogy mindkét csapat győzelemre játszik. Ugyan a második félidőben volt egy rövid időszak, mikor a biztonság került előtérbe, de a végjátékban nyerhettünk volna, ám a vendégek kapusa remek formában védett” – idézi az nso.hu Lucsánszky Tamást, a hazaiak vezetőedzőjét.

Pintér már a következő feladatra koncentrál – NB2.hu

YEzúttal is bevehetetlen vár volt a szegediek kapuja

A Lucsánszky által említett Szécsi Gergő szerepe mellett kiemelendő, hogy a hajdúságiak az utolsó percekben elbírták Tamás László kiállítását is. „Győzni jöttünk, de a látottak alapján az egy pontnak is örülünk. Hogy ez mire lesz elég a végén, az utolsó fordulóban kiderül” – közölte Feczkó Tamás, a vendégcsapat vezetőedzője.

Az élcsapatok döntetlenjét kihasználó Kisvárda hétvégi sikerének köszönhetően előzött, s jelenleg úgy második, hogy négy ponttal előzi meg az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, 4. helyezett Soroksárt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC