nb1.hu

A drukkereknek bókolt a balmazújvárosi labdarúgó

A legutóbbi vereségekre is kitért.

A balmazújvárosi klubhonlap ezúttal Ternován Patrikkal készített egy interjút. A futballista az előző két vereség okairól is beszélt, valamint kitért a DVTK elleni edzőmeccsre is. Ternován emellett beszélt a balmazújvárosi drukkerekről is. Az interjút változtatás nélkül közöljük.
 
Vereség Kaposváron, majd vereség itthon. Hogyan értékelnéd a két összecsapást?
Sajnos ez igaz, nem úgy történtek a dolgok, ahogy mi szerettük volna. A szerdai mérkőzésen inkább az ellenfélnél volt többet a labda, így kevesebb lehetőség jutott nekünk, viszont nekik se volt komolyabb, nagy helyzetük a gólon kívül, amit ráadásul egy figyelmetlenség miatt kaptunk. A vasárnapi mérkőzésen pedig két gyermeteg hibát követtünk el, amelyek által megvertük saját magunkat.
 
Mi volt más, mint a Nyíregyháza elleni meccsen, ahol győzni tudtunk?
Ugyanúgy, mint a többi meccsen, a Szpari ellen is voltak jó periódusaink, de a meccs végén ott sikeresen a magunk javára fordítottuk a mérkőzést, ez azért nagy különbség.
 
Pénteken a Diósgyőr ellen játszunk edzőmeccset. Te játszottál ott, jelent-e ez valami pluszt?
Különösebb motiváció most nem kell majd, abban biztos vagyok. Viszont ugyanúgy fogok készülni, mint a bajnoki mérkőzésekre, és mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a mérkőzést.
 
Végül: hogy érzed magad Balmazújvároson?
Köszönöm szépen, jól érzem magam! Jó a társaság, és nem csak a pályán jövünk ki jól egymással, hanem a mindennapokban is segítjük egymást. A várost is szeretem, és örülök neki, hogy ennyien kilátogatnak a mérkőzéseinkre, hogy ennyi futballszerető ember él a városban.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC