nb1.hu

A győztesek soha nem adják fel, a dobogó a cél

Kisvárda – Soós Imre gyilkos profikat szeretne látni a Sopron ellen.

A Merkantil Bank NB II 29. fordulójában a negyedik helyen álló Kisvárda a 11. helyezett Sopron otthonában lép pályára. A vendégcsapata edzője, Soós Imre korábban már elmondta, hogy ebben a bajnokságban bárki meglepetést tud okozni, így a Sopron sem kivétel ez alól.

 

– A Sopron egy jól összerakott csapat, akik a játéktudás mellett, kellő agresszivitással párosulva játszanak ­– mondta Soós Imre a kisvardfc.hu-nak. – Egyénileg is képzett játékosok, bárki képes közülük eldönteni a mérkőzést. Itthon hazai környezetben is megszenvedtünk ellenük. Igaz most nincsenek jó passzban, hiszen régen április elején sikerült begyűjteniük a 3 pontot utoljára, buktak el győzelmeket például Csákváron 3-0 előnyről, de figyelemre méltó pontszerzésük volt a múlt hétvégén, Szegeden. Nem lesz könnyű mérkőzés.


Bő egy hét múlva vége lesz a szezonnak, így a Kisvárda trénerének mindenképpen tűzben kell tartania játékosait.

– Ugyanúgy, mint más embert, rőzsét kell gyűjteni, a játékost fölé állítani és meggyújtani. A viccet félretéve, ez egy érdekes kérdés. Egyrészről profi játékosokról van szó, akiknek, illetve akiktől minden mérkőzésen csak a győzelem elfogadható. Ez kell, hogy jellemezzen egy gyilkos profit. Magyarországon egy kicsit más a helyzet, itt figyelni kell a lelki illetve mentális motivációra. Úgy érzem ez nálunk most egy kicsit elveszett valahol, ide kell megtalálnunk a kulcsot – tette hozzá Soós Imre, majd az idényvégi helyezésről ejtett szót. – A győztesek soha nem adják fel, akik feladják, soha nem győznek. Ha komolyan gondoljuk a célzást, akkor mindenképpen győznünk kell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC