nb1.hu

A Honvéd volt kapusát is megszerezte az újonc

Újabb igazolásokat jelentettek be.

Íme, a Monor közleménye:
 
"Másodosztályra készülő gárdánk már túl van a felkészülés első hetén és ezalatt négy további játékos érkezése vált biztosra. A már bemutatott Bori Gáboron túl az alábbi érkezőkről számolhatunk be:
 
A Monor labdarúgó csapatában új igazolás Tóth Ferenc. A 25 éves belső védő, eddigi pályafutása során 114 NB II-es mérkőzést játszott és a Vác FC-t hagyta el a monori kék-fehér mezért.
 
Szabó Tamás a 2014/2015-ös szezonban fél évig erősítette együttesünket, akkor 11 mérkőzésen 2 gólt is szerzett. Egy rövid osztrák kitérő után hazaigazolt Szajolra, ahol idén bajnokságot nyert, újra felépítette magát és fantasztikus mutatókkal (3 és fél év alatt 96 meccs /77 gól) játékkal bizonyította, hogy magasabb osztályban a helye.
 
A kapus kontingens bővül az NB I-et is megjárt Czuczi Mártonnal. A Budapest Honvéd csapatában 4 élvonalbeli mérkőzésen is szerepet kapó hálóőr legutóbb a Pénzügyőr együttesében szerepelt, ahol az NBIII-as nyugati csoport második legjobb játékosának szavazták egy szakportál látogatói.
 
Isten hozta valamennyi érkezőt és sok sikert kívánunk nekik! Hajrá Monor!
 
Érkezők: Karacs Dániel, Palincsár Martin, Sági Milán, Szabó Dominik, Szerencsi Miklós, Szuhodovszki Soma (mindannyian MTK Budapest – kölcsönbe), Tóth Ferenc (Vác FC), Czuczi Márton (Pénzügyőr SE), Szabó Tamás (Szajol KLK), Bori Gábor (MTK Budapest, szabadon igazolhatóként)"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC