nb1.hu

A külföldről hazatérő válogatott középpályás a Puskás Akadémiánál folytatja

Felcsút – Szerda reggel orvosi vizsgálatokkal és felmérésekkel megkezdődött a nyári felkészülés a PAFC-nak.

Szerda reggel az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal és felmérésekkel megkezdődött a nyári felkészülés a Puskás Akadémia FC számára.

 

„Nagyrészt kialakult a keretünk. Az elmúlt hetekben realizálódott egy-két játékosnak a szerződtetése. Ajkáról a kapuba Gőcze Gergőt, Szolnokról középcsatárként Gajdos Zsoltot, jobb-és baloldalon is bevethető szélsőnek pedig Csákvárról Molnár Csabát igazoltuk le. Nagy örömünkre kedden sikerült megállapodnunk Sándor Györggyel is, aki jövőre szintén a Puskásban játszik majd” – mondta Bognár György szakmai felelős a klub honlapjának. Sándor György az elmúlt szezont az ausztrál Perth Glorynál töltötte.

 

„Tischler Patriknak élő szerződése van a klubunkkal és számítunk is a játékára. Jelen pillanatban a Videotonnal készül Ausztriában. Egészen korán vége lett a bajnokságnak, így nem árt az, ha edzésben van, de várjuk vissza és hamarosan csatlakozik hozzánk. Lencse László esetében nyitottabb a kérdés. Nálunk kezdi meg a felkészülést, de neki van lehetősége csapatot váltani, esetleg külföldre igazolni. A klub támogatja, meglátjuk milyen lehetőségekből választhat” – tette hozzá Bognár. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC