nb1.hu

A legmeghatározóbb meccsekről beszélt a dobogós edzője

Más felfogású csapattal akar pályára lépni.

Múlt héten a Mosonmagyaróvár ellen kikapott, és így a tabellán is a második helyre csúszott a feljutásért, bajnoki címért küzdő Gyirmót.
 
Szepessy László, a csapat vezetőedzője kijelentette, mindenképpen meg kell nyerniük a mérkőzést. Bár minden meccs fontos számukra, de ezt követően lesz két hetük analizálni helyzetüket, és azt, hogyan kell a továbbiakban együttműködniük. A szünet után jönnek majd a meghatározó meccsek. A Monorral és a Cegléddel csapnak össze, közben pedig a jelenleg első ZTE-vel is megmérkőznek. Ott el fog dőlni, melyik pozícióból folytatják a bajnokságot, mondta a tréner.
 
Arra is kitért, hátralévő meccseiken ki kell javítaniuk a hibákat, és megígérte, Budaörsön már egy más felfogású csapat lép majd pályára, mint legutóbb.
 
A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésükről is megemlékezett. Értelemszerűen többet várt attól a meccstől, hangsúlyozta nem tudták kihasználni a lélektani előnyüket az első félidőben. Azt viszont előre tudták, hogy nehéz lesz a meccs, hiszen a kieső zónában lévő csapatok ilyenkor már erőn felül teljesítenek. Hozzátette, egy jó csapatot az jellemez, hogy a hibáiból is előnyt tud kovácsolni.
 
Jelenleg mindössze egy pont választja el a Gyirmótot, az első ZTE-től és a harmadik Kaposvártól is, így valóban elmondható, hogy minden pontnak kiemelt jelentősége van.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC