nb1.hu

A Puskás Akadémia támadója Diósgyőrben folytatja

Miskolc – „Kissrácként többször jártam Diósgyőrben mérkőzésen.”

Fiatal támadóval erősítette meg keretét a DVTK, a csütörtöktől Diósgyőrben edző Makrai Gábor a Puskás Akadémia csapatától érkezett egy évre kölcsönbe – adta hírül a dvtk.eu. 

 

– Nagyon örülök, hogy hazatérhettem Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, és bízom benne, hogy sok sikert fogunk elérni a csapattal együtt– nyilatkozta Makrai Gábor, aki 7-es mezben lép pályára ebben az idényben. – Gyors, gólerős játékos vagyok, szeretném ezt kamatoztatni Diósgyőrben is. Centerként és szélsőként vagyok bevethető, számomra nem a poszt a fontos, hanem az, hogy minél több játéklehetőséget kapjak. Kissrácként többször jártam Diósgyőrben mérkőzésen, majd kazincbarcikai játékosként számtalanszor játszottam a DVTK korosztályos csapatai ellen. A Diósgyőri Stadionban mutatkoztam be a Puskás Akadémia színeiben, most vasárnap pedig már a DVTK mezében szeretnék ugyanitt játszani.

 

– Gábor egy több poszton bevethető korosztályos válogatott, akit személyesen is volt alkalmam megismerni azalatt a három év alatt, amíg a Puskás Akadémia vezetőedzőjeként dolgoztam– mondta el Benczés Miklós sportigazgató. – Hozzáteszem, rendkívül fiatalon, mert már két, hogy éve bemutatkozott az élvonalban. Tavaly kiteljesedett a csákvári kölcsönben, 15 gólt szerzett 24 mérkőzésen, volt közte mesterhármas is. Bízunk benne, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző lesz az előttünk álló év. Azon túl, hogy gólerős támadó érkezett, az is fontos, hogy kölcsönvételével bővül a 20 év alatti fiatal játékosok repertoárja.

 

Makrai Gábor minden szükséges engedéllyel rendelkezik, csak Horváth Ferenc vezetőedző döntésén múlik, hogy pályára lép-e vasárnap a Vasas ellen.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC