nb1.hu

A Puskás Akadémiában kötött ki a Loki távozó kapitánya

Felcsút – Pintér Attila minden posztra két azonos képességű játékost akar.

 

A Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy fél plusz két évre szerződtette Szakály Pétert, a DVSC korábbi csapatkapitányát.

 

„Az a célunk, hogy minden posztra két azonos képességű labdarúgót tudjunk kiállítani. Péter megszerzése is ennek szellemében történt” – kommentálta az igazolást Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője.

 

A Vasas hamarabb játszhat a Szuszában, mint az Újpest? – NB1.hu

 

A nagyatádi születésű fedezet 2000-től négy évig szülővárosa együttesében pallérozódott, 18 évesen került a Kaposvári Rákóczihoz, ahonnan 2008 januárjában igazolt a DVSC-hez, melyet kilenc évig szolgált. 2011-től a debreceni csapat kapitánya volt, 211 bajnoki mérkőzésen 49-szer talált a kapuba, négyszeres magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-, egyszeres szuperkupa- és egyszeres ligakupa-győztes.

 

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete szavazásán a 2011−12-es szezonban megkapta az évad legjobbjának járó Bozsik József-díjat. A 2009/2010-es szezonban a piros-fehérek bejutottak a Bajnokok Ligája csoportkörébe, Szakály a selejtezőktől kezdve minden mérkőzésen játszott.

 

A Puskás Akadémia új szerzeménye szerdán elutazik a csapattal a marbellai edzőtáborba.

 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC