nb1.hu

A soproni ultrák hazai pályát teremtettek Nyíregyházán

Sopron – Az SVSE technikai igazgatója megköszönte a hangulatot.

Külön busszal csaknem ötven soproni szurkoló kísérte el a Swietelsky-Soproni VSE csapatát a vasárnai, Nyíregyháza elleni, idegenbeli mérkőzésre.

 

A Vasút szurkolói kitettek magukért: a beszámolók szerint végig lehetett hallani a buzdításukat, szinte csak a Vasút-drukkerektől volt hangos a stadion, annak ellenére, hogy szép számú hazai néző látogatott ki a meccsre.

 

A csapat meghálálta a buzdítást, hiszen fantasztikus bravúrt hajtottak végre, Gyürki Gergely két góljával 2-1-re legyőzték a Nyíregyházát, amelynek egyértelműen a feljutás a célja az idei bajnokságban.

 

Takács Ákos, a csapat technikai vezetője a klub honlapjának az alábbiakat mondta a hangulatról.

 

„Először is minden tiszteletem és elismerésem azon soproni szurkolóknak, akik ilyen messze utaztak és a zord időjárási körülmények között is elkísérték a csapatot. Amikor hallottam, hogy megérkezett a szurkolótábor, éreztem, hogy ez plusz lendületet és motivációt fog adni a csapatnak. A fiúk és a stáb nevében is mondhatom: büszkeség töltött el bennünket. Ezúton is kérlek Benneteket, hogy a hazai mérkőzéseken is buzdítsatok bennünket, legyetek ti a csapat tizenkettedik. embere, hiszen így eredményesebben tudunk szerepelni! Nyíregyházán közösen értünk el nagyszerű eredményt városunknak, és újra büszke soproniak lehettünk. Még egyszer köszönöm Nektek, hiszen tudjátok: „Fiúk a győzelem a legszebb szó, Sopronért élni jó!”

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC