nb1.hu

A SZEOL SC Angyalföldön is teszteli próbajátékosait

Szeged – Kikalkulálták, hány pont kell a bennmaradáshoz.

 

A Merkantil Bank Liga NB II utolsó helyén álló SZEOL SC  hat felkészülési mérkőzésen van túl. Zoran Kuntics csapatának programjában szerepelt egy NB II- es, két NB III-as és három külföldi ellenfél is. A legnehezebb azonban most következik: szerdán 14.30-kor az NB I-ben harmadik helyen álló Vasas Fáy utcai műfüvesén lépnek pályára a szegediek.

 

A delmagyar.hu információja szerint a szakvezetés talán Angyalföldön teszteli utoljára a próbajátékon lévőket. Így a Budaörstől érkező Gál Szabolcsot és Ferkó Ádámot, a Soroksárból Mihály Dávidot és a Honvéd akadémiájáról Fehér Imrét.

 

Biztos érkező a Fradi utánpótlásából szabadon igazolható, 20 éves felvidéki kapus, Prokop Rostislav, akinek az édesapja a szlovák élvonalban Dunaszerdahelyen és Görögországban is futballozott, míg távozott Fülöp Tibor, Németh László, Schrammel Ádám, Dongó Dénes.

 

Ilyen az, amikor Véber mester kiakad játékosára – videó – NB2.hu

A kötelezően szerepeltetendő fiatal státuszra megvannak a jelöltek, hiszen Ikonomu, Mendebaba, Harsányi, Lévai és Prokop egyaránt U21-es, illetve a munkát a csapattal végezte el az U19-es együttesből Rádi Martin, Siska Richárd, Kiss Roland és Göncző László.

 

„Más rendszerben, egy kicsivel bátrabban futballozik majd az együttes tavasszal Kuntics irányításával – mondta Halkó Pál, a SZEOL SC ügyvezetője delmagyar.hu-nak. – A hangulat továbbra is kiváló, az edző is jó véleménnyel van a csapatszellemről. Többen is számolgattunk, és közösen megállapítottuk, hogy huszonnyolc pont elég lehet a bennmaradáshoz. Ehhez a mérkőzések felét meg kellene nyerni. Az első három fordulóban két közvetlen riválissal, a Cegléddel és a Budaörssel is idegenben játszunk, közte jön majd a Balmazújváros. A jó rajt sokat jelentene.

 

A SZEOL SC a szerdai edzőmérkőzés után Tiszakécske felé veszi az irányt, ahol a szombat délelőtti edzésig egy rövidebb összetartó edzőtáborozáson vesz részt. A szerbiai Bácska ellen tervezett vasárnapi mérkőzés biztosan elmarad.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC