nb1.hu

A TAO-kérelem hiánypótlása miatt áll a bál Vácon

Vác – A klub tulajdonosa és a város alpolgármestere egymásra mutogat.

A Vác FC tulajdonosa, John Marshall nem nyújtotta be a TAO-kérelem hiánypótlását, mert nem tartja biztonságosnak a klub jövőjét.

 

 „Kedves Tibor, a klub jövője és biztonsága Vácon számomra sem nem tiszta, sem nem biztos és a jelenlegi helyzetben nem biztonságos. Nincs más választásom a TAO-val kapcsolatosan. A Vác FC NEM nyújtja be a TAO-kérelem hiánypótlását a mai, augusztus 1-i határidőig. Jó nyaralást! Üdvözlettel, John Marshall" – áll a Vác tulajdonosának, John Marshallnak a közleményében.

 

 

Természetesen a másik oldal reagált a tulajdonos közleményére. Pető Tibor alpolgármester– aki a váci labdarúgás utánpótlás-nevelő egyesülete, a Vác Városi Labdarúgó SE klubelnöke is.

 

 

„Tisztelt Sportbarátaim! Előzetes hírek szerint a Vác FC Kft. ügyvezetője a tegnapi határidőre, a stadion felújításra irányuló TAO-pályázat hiánypótlásának nem tett eleget, annak ellenére, hogy a korábban hiányolt dokumentumok maradéktalanul rendelkezésre álltak, valamint Vác városa a beruházáshoz szükséges önrészt (140 millió forint) pénteki döntésével biztosította. Továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy az elmúlt egy esztendő késlekedését nem a városvezetés mulasztása okozta, ahogyan a mostani pályázat sikere sem rajtunk múlott. A műszaki tartalmat, a költségvetést és a szükséges kérelmeket ugyanis minden esetben az érintett egyesület vezetése készíti el és egyezteti le az önkormányzattal (erre az elmúlt hetekben az Ügyvezető Úr figyelmét többször felhívtam). Ez valamennyi más egyesülettel jól működik! Az elmúlt hónapban azonban kollégáimmal valamennyi háttéranyagot előkészítettük, véleményezésre, esetleges módosításra a Kft. érintett munkatársainak megküldtük. Mégsem került beadására" – írta Pető Tibor Facebook-üzenetben a váci közleményre.

 

 

„A mulasztás okát nem ismerem. Sajnos ez az elmúlt esztendő eseményeinek, vagy akár az elmúlt hetek személyi döntéseinek fényében számomra nem meglepő. Szurkolói ankét megszervezését továbbra is kívánatosnak tartanám, hiszen tegnap megszűnt az elmúlt hetek bizonytalansága. A Váci Labdarúgó Sportegyesület vezetése augusztus hónap folyamán azon dolgozik, hogy ezen pályázatra elkülönített TAO-forrást az MLSZ az egyesületnek biztosítsa. Ezen cél eléréséhez számos jogi és gazdasági kérdést kell tisztázni a szövetséggel. Készek vagyunk saját TAO-pályázatunk beruházásait is átalakítani annak érdekében, hogy a csapat mihamarabb ismét itthon játszhassa hazai mérkőzéseit. Nem lesz könnyű feladat! Ehhez kérem Mindenki türelmét és segítségét! Hajrá, Vác!

 

 Ez jelen esetben azt jelenti, hogy a stadionfelújításra még várni kell a városban…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC