nb1.hu

A Vác edzője kiakadt az újabb egygólos vereség után

Dunaújváros – Nagy Tibor: Amíg kihagyjuk a helyzeteket, addig nem tudunk kibújni a bőrünkből.

Újabb egygólos, különösen fájó vereséget szenvedett a Vác a Sopron csapata ellen.

 

A vereséget így jellemezte a váci klub honlapja.

 

„Nagyon fájó, hiszen ismét egy olyan mérkőzésen kaptunk ki, amelyen abszolút uraltuk a játékot, helyzetek sorát dolgoztuk ki, míg az ellenfélnek egész mérkőzésen egy lövése volt, melyből gól született. Sajnos a mai mérkőzésen is beigazolódott a futball örök törvénye: ha sorra kihagyod a helyzeteid, az ellenfeled büntetni fog. És a focit még mindig gólra játszák, továbbra sem pontozásos sportág. Pánikra azonban semmi ok. Most jön a válogatott szereplése miatti szünet, mely alatt rendezhetjük a sorokat, sérültjeink közül többen felépülhetnek, valamint nyugodtan felkészülhetünk a Békéscsaba elleni ütközetre”

 

Vác FC – Swietelsky-Soproni VSE 0–1 (0–0)

Gólszerző: Eszlátyi 60’

 

Dunaújváros, 100 néző Játékvezető: Takács János (Buzás Balázs, Szilágyi Norbert)

 

Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Tóth F., Földi – Gulyás M. (Balajti, 71.), Tóth B. – Niedermüller (Mátyás, 65.), Tóth G., Kákonyi – Majoros (Rusvay, 58.). Vezetőedző: Nagy Tibor

 

Sopron: Heinrich – Fazakas, Sifter, Kovács G., Szabó L. – Tóth J. (Nagy P., a szünetben), Deme (Gyürki, 71.), Soós (Szellák, a szünetben) – Garda, Erdélyi, Eszlátyi. Szakmai igazgató: Supka Attila

 

Nagy Tibor (Vác): „Nagyon elkeserít ez az egy nullás, mert rengeteget tettünk az első perctől a győzelemért. Végig támadtuk szinte az egész mérkőzést, az első félidőben volt három óriási ziccerünk. Kapussal szemben belerúgtuk, mellé fejeltük. Úgy éreztem ez a mérkőzés a második félidőben meglesz. Ebben a játékrészben is domináltunk, támadtunk kihagytunk egy óriási ziccert. Ami utána következet, az a labdarúgás fura fintora. Egy keresztbe passzolt labda megpattant rajtunk, oda pattan a center elé, aki 12 méterről bepasszolja a kapus mellett. Hiába támadtuk végig az utolsó 15-20 percet, beálltak védekezni, húzták az időt. Az a problémám, hogy ez már az ötödik olyan mérkőzés, amikor egy-nullára kaptunk ki és minden ilyen mérkőzésen nekünk volt több helyzetünk. Egyszerűen, amíg nem tudjuk a helyzeteinket nagy százalékban berúgni, addig sajnos nem tudunk kibújni a bőrünkből. Folytatni kell ezt, még több helyzetet kell kidolgoznunk, aztán ennek meg kell fordulnia. Úgy gondolom, hogy ez a keret alkalmas rá, de a kapu előtt sokkal koncentráltabbnak kell lenni, ugyanis egy mérkőzésen öt száz százalékos ziccert kihagyni luxus.”

 

Supka Attila (Sopron): „Nem olyan volt a mérkőzés, amit elterveztünk, két hasonló felfogású csapat lépett pályára, de a meccs nagy részében csak meddő mezőnyjáték zajlott a két tizenhatos között. Több poszton is változtattunk az eddigi csapaton, sajnos a frissítés eredménye helyzetek kidolgozásában nem mutatkozott meg. Ennek ellenére természetesen örülök, hogy ismét idegenben tudtunk győzni, fontos három pontot szereztünk a Vác ellen.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC