nb1.hu

A ZTE edzője is a Sopront dícsérte

Sopron - A ZTE idegenben győzött, a Sopron jövője kérdéses.

SOPRONI VSE–ZTE FC 1–3 (1–0)
Sopron, 650 néző. Vezette: Pillók Ádám (Máyer Gábor, Legeza László)
SOPRON: Molnár M. – Tóth D. (Erdősi, 38.), Koronczai, Sifter, Czingráber – Kővári, Holzmann (Gere, 73.), Hadházi, Harangozó – Kitl K. (Kovács A., 60.), Gyürki. Szakmai igazgató: Bekő Balázs
ZTE: Kovács Z. – Polényi, Forgács A., Devecseri, Lencsés (Fodor Á., a szünetben) – Patvaros (Fujsz, 22.), Nagy T., Hudák M., Babati (Ekker, 55.) – Horváth K., Vernes. Vezetőedző: Artner Tamás
Gólszerző: Kővári (1–0) a 41., Fujsz (1–1) az 58., Horváth K. (1–2) a 70., Vernes (1–3) a 91. percben
 
Bekő Balázs: – Érzelemgazdag mérkőzést játszottunk, megható volt a szurkolók szeretete, s értük játszottunk. Remélem, Sopronban nem szűnik meg a labdarúgás, mert a szurkolók nem ezt érdemlik. Csodálatos emberekkel dolgoztam, dolgozhatok, büszke vagyok a játékosokra.
 
Artner Tamás: – A győzelem ellenére messze elmaradtunk valós tudásunktól. Helyzeteinket kihagytuk, s ez csaknem megbosszulta magát. Le a kalappal a soproni csapat és szurkolói előtt.
 
A mérkőzést követően a Sopron vezetősége  megköszönte a szurkolóiknak, hogy kitartottak csapatuk mellett és bíztatták őket a végsőkig. A csapat további szereplése még kérdéses.
 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC