nb1.hu

A ZTE-MU-ról is nyilatkozott a Balmaz edzője

Vagányat üzent volt klubjának!

Szamosi Tamás pályaedzővel a klub honlapja beszélgetett:
 
"Az előző hetet a fizikai terhelésre fordították. Meghozta-e a gyümölcsét a kemény edzések sorozata?
Vasárnap kiderül! Ezt a munkát el kellett végezni, hiszen még mindig úgy érezzük az edzői stábbal, hogy nincs minden játékos egyforma erőnléti állapotban. Szükség volt tehát a keményebb edzésekre, melynek a hatása meglátszott például a pénteki edzőmeccsen is, amiről viszont már jó előre azt mondtam, hogy nem az eredmény lesz a fontos. Reméljük a hétvégén kijön, amiért harcoltunk.
 
Ez a hét már rendes meccsütemben zajlott?
Így van, hiszen vasárnap bajnoki meccs vár ránk. Kemény 12 nap elé nézünk majd, hiszen a kupa miatt is vasárnap-szerda-vasárnap ütemben kell pályára lépnünk, éppen ezért is volt fontos a múlt heti erőltetett menet.
 
Vasárnap a Zalaegerszeg otthonába látogatunk. Mit vár a mérkőzéstől?
Továbbra is szeretnénk látni a fejlődést, az előrelépést a csapaton. Az edzőváltás miatt a ZTE valószínűleg felfokozott hangulatban várja az összecsapást, de nekünk ezzel nem szabad foglalkozni, játszani kell a játékunkat és el kell hoznunk a három pontot.
 
2002. augusztus 14., jelent-e még Önnek valamit? (ZTE-Manchester United 1-0) “Szamosi, Szamosi, be kéne adnia, ott a helyzet, gól!” (Hajdú B. István)
Minden évben előkerül a dátum körül a sajtóban, így azt gondolom, hogy jelentős futballtörténelmi esemény volt. De ez a múlt, vasárnap ez most kevés, győzni megyünk Zalába!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC