nb1.hu

Angol csapattól kapott ki a ZTE, értékelt a mester

Telkiben játszottak erős csapat ellen.

 

A ztefc.hu közleménye:

 

"Újabb felkészülési mérkőzést játszott csapatunk, a kék-fehérek ezúttal a Telkiben edzőtáborozó, a Championship tagságért harcoló Fleetwood Town FC ellen léptek pályára. A mérkőzésen gól nélküli első félidő után kétgólos angol siker született.
 
 
Csapatunk Zöldesi – Kónya, Szépe, Devecseri, Gergényi – Kiss M. – Madarász, Hudák, Vojnovic, Babati – Gajdos összeállításban kezdett, csereként Szemerédi, Szökrönyös, Bedi, Horváth Marcell, Szabó Patrik, Ekker és Balázs Zs. kapott lehetőséget Nagy Tamás vezetőedzőtől, aki kérdéseinkre válaszolva röviden értékelte a felkészülési időszak eddig eltelt időszakát:
 
– Hozzávetőlegesen a felénél tart a felkészülési időszak. Elégedett vagy-e az eddig tapasztaltakkal, kialakult-e a fejedben a leendő csapat váza, ha van hiányérzeted, milyen téren van?
– Ami a játékosaim hozzáállását, munkamorálját és a körülményeket illeti, elégedett vagyok. A felkészülési idő rövid ahhoz, hogy az általam elképzelt csapatjáték kialakítható legyen, ez egy folyamat, mely a bajnokság elejéig is eltarthat, így az elsődleges cél a stabil játék.  Sok az új játékos, ezért nem egyszerű egyik napról a másikra átállítani a felfogást, játékstílust az én gondolkodásmódomhoz. Hátráltatja elképzeléseimet az is, hogy van közöttük olyan, akit "újra kell építenünk", mert nincsen megfelelő egészségi, fizikai állapotban, de a csapatnak szüksége van rá!
 
 
– Vannak-e a keretben közel azonos képességű játékosok egy-egy posztra, kialakítható-e versenyhelyzet, adott-e a lehetőség a rotációra?
– Azt gondolom, hogy a kapuban és a középpályán ez a lehetőség adott, a többi csapatrészben van még hiányérzetem, de folyamatosan dolgozunk a menedzsmenttel, hogy a legjobb megoldást megtaláljuk.
 
 
– A horvát futball a VB-döntőbe jutással felértékelődött. Milyenek az első benyomásaid a frissen igazolt Vojnovic-csal kapcsolatban?
– Aljosa nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik ahhoz, hogy segítsen bennünket a jó eredmény elérésében, első benyomásom az, hogy igazi profi! Arra számítok, hogy vezérré léphet elő, mert 
megvan benne ez a képesség is. Örülök, hogy velünk van.
 
 
– Szerencsésnek érzed-e a szezonkezdet szempontjából sorsolásunkat?
– Tudom, hogy elcsépelt mondás az, hogy mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, de el kell fogadnia mindenkinek, hogy tényleg így van!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC