nb1.hu

Az 5 elküldött ETO-játékosból 4 riválishoz igazolt

Az egyik válogatottnak nincsen még csapata.

Az ETO tavaly decemberben elküldött öt labdarúgója közül négyen az ugyanabban a csoportban szereplő riválisnál kötöttek ki – írta a Kisalföld.
 
A győriek korábbi közleménye szerint az elmúlt időszak sikertelensége miatt kellett lépéseket tenni a sikeresebb jövő érdekében, s azért akkor, mert a téli átmeneti időszak rendkívül rövid, s szeretnék, ha a mellőzött játékosok a számukra megfelelő együttesekben tudnák folytatni a pályafutásukat. Nos, egy kivételével, mindannyian találtak is maguknak másik csapatot.
 
Magasföldi József Siófokon kötött ki, a Balaton-partiakat segítheti hozzá a bennmaradás kiharcolásához. Debreceni Andrásnak nem kellett sokat fuvarozóra költenie, az alig negyven kilométerre lévő mosonmagyaróvári együttesbe igazolt. Hamar Ádám a szintén másodosztályú Monorhoz igazolt. Baracskai Roland, aki amúgy a Mezőkövesd játékosa, s Győrött kölcsönben játszott, az ugyancsak NB II-ben szereplő Csákváron folytatja a pályafutását. Információnk szerint egyedül a 12-szeres válogatott középpályás, Koltai Tamás nem talált magának még új csapatot.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC