nb1.hu

Az edzőtábor előtt Lipcsei Soroksárja még legyőzte a Siófokot

Siófok - Kedden az NK Drava ellen játszanak.

Szombaton elindult egyhetes, szlovéniai edzőtáborozásra a Soroksár SC. A Balaton partján egy edzőmeccs erejéig megszakították az útjukat, a másodosztályú Siófok ellen játszottak kilencven percet.

 

A 38. percben Orosz indította Albertet a jobb oldalon, a támadó erőszakosan betört a tizenhatoson belülre, majd ballal kilőtte a rövid sarkot (0-1).

Nyolc perc telt el a második félidőből, amikor egy, a felső kapufáról lepattanó labdát Kozma egy lépésről a helyezte a hálóba (1-1).

A végén a vendégek örülhettek, tíz perccel a lefujás előtt egy jobb oldali beadás után Gera D. az ötösről talált a kapuba (1-2).

 

Az előzetes tervekkel ellentétben nem tart csapattal az edzőtáborba az edzésen megsérült Gárdos András.

 

A Honvéd friss bajnoka és az egyik legjobb erdélyi védő Barcikán – NB2.hu

Rutinos játékosokkal erősíthet Vitelki Zoltán

 

– Győzni mindig jó, legyen az barátságos vagy éppen tétmérkőzés – vélekedett fiai 2-1-es győzelméről Lipcsei Péter a Soroksár honlapjának. – Minden dicséretem a játékosokért, hogy ebben az embert próbáló, rekkenő hőségben ilyen teljesítményre voltak képesek. Ezúttal már sokkal frissebbek voltunk, és sokkal jobban is játszottunk, mint néhány napja Mattersburgban. Nem csak a kezdőcsapat tagjai, hanem a csereként beszállók is kitettek magukért. Az MTK-ban nevelkedett Pintér András személyében egy próbajátékost tesztelünk az elkövetkező napokban, sorsáról hazaérkezésünk után döntünk.

 

A Soroksár első szlovéniai mérkőzését kedden 18 órakor vívja az NK Drava gárdája ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC