nb1.hu

Az ellenfél edzője reagált Pintér Attila bírózására

Mosonmagyaróvár – Király József úgy érzi, nyerhettek is volna Felcsúton.

 

Ahogy azt jeleztük, a Merkantil Bank Liga NB II 31. fordulójában a Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a Pancho Arénában a Mosonmagyaróvárral. A lefújás után a felcsúti csapat vezetőedzője, Pintér Attila csalódottságát fejezte ki a játékvezetés miatt.

 

Pintér Attila: „Nem nagyon foglalkoztam eddig a játékvezetéssel

A Puskás Akadémia videóösszeállítást készített Nagy Róbert játékvezető hibáiból.

Az eset után a csakfoci.hu megszólaltatta a Credobus Mosonmagyaróvár edzőjét, Király Józsefet is, aki nem ért egyet azzal, hogy a játékvezető befolyásolta volna a mérkőzés végeredményét.

 

– Meggyőződésem, hogy a játékvezető egyik csapatnak sem akar rosszat. A mi korábbi mérkőzéseinken is előfordult, hogy egy-egy bírói ítélettel nem értettem egyet, de soha nem tettem szóvá, soha nem reklamáltam és az esetleges gyengébb eredményt nem fogtam a játékvezetőkre. Visszanézve a Puskás Akadémia elleni találkozónkat, nem láttam olyan döntő hibát, ami befolyásolta volna a mérkőzés végeredményét – mondta Király József. – Nagyon jól felkészültünk az ellenfélből, kihasználtuk a hibáikat. Kulturált futballt játszottunk, úgy érzem, inkább mi leptük meg őket, mint ők minket. Ha az elején nem vagyunk megilletődöttek, többet is kihozhattunk volna ebből a meccsből. Ráadásul a meccslabda a miénk volt a végén, ha azt értékesítjük, akkor győztesen távozhattunk volna Felcsútról, de azt gondolom, az egy egy is egy remek eredmény a Puskás Akadémia ellen – zárta szavait a Mosonmagyaróvár edzője.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC