nb1.hu

Az éllovas javítana a Szeged elleni nem túl fényes mérlegén

Balmazújváros – Szergej Pacj szerint az első hely nem nyomasztja a játékosokat.

A Merkantil Bank NB II 12. fordulójában az éllovas Balmazújváros a 8. helyen álló Szegedhez látogat. Az igen kiegyenlített másodosztályban nincsenek lefutott találkozók. A Balmaz másodedzője, Szergej Pacaj a klub honlapjának beszélt a soron következő meccsről.

 

– Milyennek láttad a vasárnapi játékot?

– Tudtuk, hogy egy jó csapat lesz az ellenfelünk, ezért nem lepett meg a Dorog játéka. Egyáltalán nem úgy kezdtünk, ahogyan azt előre elterveztük. Korán gólt kaptunk, s utána még egy hasonló szituációból volt egy másik lehetősége is az ellenfélnek. Utána nagyon jókor rúgtuk a két gólunkat, s ezt követően is domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki. A legvégén a vendégek előtt adódott egy nagy ziccer, ami kimaradt. Szerintem a sors most ezzel visszaadta azt, amit korábbi találkozókon elvett tőlünk. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk.

 

– Az edzéseken hogyan látod, a listavezető pozíció hogyan hat a fiúkra? Nem nyomasztja őket?

– Már többször voltunk első helyen eddig is ebben a bajnokságban, csak eddig mindig visszább csúsztunk. Nyomást nem érzek a fiúkon. Készülünk a következő mérkőzésre, nem nézzük hol állunk, az csak a bajnokság végén lesz érdekes.

 

– Vasárnap a Szeged 2011- Grosics Akadémia elleni találkozóra, Gyulára utaztok. Ellenük nagyon nem megy mostanában. Kellemetlen számunkra a stílusuk?

– Az eredmények valóban azt mutatják, de mi emlékszünk arra is, hogy olyan meccseken szenvedtünk tőlük vereségeket, melyeket szinte végigtámadtunk. Ez a mostani Szeged 2011 is egy nagyon masszív, jó csapat, de már változott a játékuk, és a remek védekezés mellett, nagyon tudatos támadófutball is jellemzi őket. Öt védővel, ebből három belsővédővel játszanak, s ebben az osztályban ők kapták eddig a legkevesebb gólt, szám szerint hatot. Ennek ellenére elől is nagyon oda kell figyelnünk rájuk, ha nyerni akarunk. Nekünk pedig ez a szándékunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC