nb1.hu

Az Előre a Kórház utcai Stadion lelátóján tartott szurkolói ankétot

Békéscsaba – Bemutatták a lilák új igazolásait, szó esett a stadionrekonstrukcióról is.

Mintegy száz érdeklődő és komoly média érdeklődés előtt rendezte meg a Békéscsaba 1912 Előre szezon előtti szurkolói ankétját – ezúttal rendhagyó, de terveink szerint hagyományteremtő módon – a lényeges események helyszínén, a Kórház utcai Stadion lelátóján ­ számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

 

Az első felvonásban Kozma János – a Békéscsaba 1912 Futball ZRt. igazgatóságának elnöke a klub gazdasági ügyeiről és a stadion rekonstrukciójáról szólt, majd Boér Gábor – asszisztens-edző beszámolt az igazolásokról és felkészülési időszak eredményeiről, a tervekről, valamint a csapat előtt álló feladatokról.

 

A folytatásban bemutatták a csapat új igazolásait és kérdésekkel bombázták azokat is, akik már hosszabb ideje az Előrénél futballoznak –  Balog Zsolt, Spitzmüller István, Takács Péter, Viczián Ádám, Ribánszki László, Nagy István és Kelemen Dávid is magához ragadhatta a mikrofont. A program végén megvitatták a szurkolók által feltett kérdéseket is. A mintegy másfél órás interaktív összejövetel jó hangulatban fejeződött be, a drukkerek és az érdeklődők megfelelő, részletes tájékoztatást kaptak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC