nb1.hu

Az első hazai siker után egy játékos nevét sokáig skandálták a Szpari-szurkolók

Nyíregyháza – Mátyus János szerint egy dolog mindig is jellemző volt csapatára.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nyíregyháza 1–0-ra legyőzte a Siófok együttesét az NB II 5. fordulójában, ami egyúttal azt is jelentette, hogy először nyert az idei bajnokságban hazai pályán a Szpari.

 

 

– Sok helyzetet alakítottunk ki, és bár izgalmas volt a vége, jogosan nyertük meg a találkozót. Lassan két éve vagyok Nyíregyházán, és egy dolog mindig jellemző volt a csapatra: a végsőkig küzdünk. Így volt ez most is, az utolsó pillanatig azért harcoltunk, hogy még egy gólt szerezzünk. Ismét csak nagyon hálás vagyok a közönségnek, mert végig buzdítottak bennünket, és bíztak bennünk. Köszönjük – mondta Mátyus János vezetőedző a klub honlapjának.

 

 

A gólszerző Harsányi Zoltán nevét sokáig skandálták a szurkolók. A támadó közel állt a duplázáshoz, de a kapufa megmentette a Siófokot.

 

 

– Nagyszerű közönség előtt jó meccset játszottunk, és fontos győzelmet arattunk. Ez a folytatásra is nagy lökést adhat – mondta a támadó.

 

 

 

Perger Bence volt az egyik fiatal ezúttal a csapatban. A kapus megóvta hálóját a kapott góltól.

 

– Amikor az ellenfél azt látja, hogy egy fiatal kapus van a háló előtt, akkor talán egy kicsit lebecsüli. Örülök, hogy sikerült minden lövésüket hárítani, és győztünk – nyilatkozta Perger Bence. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC