nb1.hu

Az MTK ellen nem lehet elfáradni

Nyíregyháza – Így készül a Szpari a rangadóra.

Holdampf Gergő főleg az előkészítésben jeleskedett eddig a bajnokságban. Budafokon remek gólpasszt adott, és hasonlóra lenne szükség az MTK ellen is.

 

– Mindenki tisztában van azzal, hogy az elmúlt néhány mérkőzés nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. Itt nem csak az eredmény maradt el, hanem a játék képe sem olyan volt, mint amit elvártunk. A hét elején kielemeztük a legutóbbi mérkőzést, átbeszéltük a hibákat, és már csak az MTK ellen készülünk. Az alapvető tisztelet minden csapatnak jár, ezzel együtt azt mondom, hogy az egyik legjobb együtteshez látogatunk. Minden körülmény adott a jó játékhoz a Hungária körúton, engem nagyon ispirál hogy tévés meccsen a listavezető ellen szerepelhetünk egy új stadionban. Tudom, hogy a szurkolóink elkísérnek bennünket, így a hangulat is remek lesz, és nagyon várom már a mérkőzést. Ilyenkor úgy érzem, képtelen vagyok elfáradni – mondta Holdampf Gergő.

 

A játékos szerint nagyon kiegyenlített a mezőny, ezért is fontos, hogy a csapat minél hamarabb visszatérjen a győztes útra. Az első lépést vasárnap megteheti a Szpari…

Élő közvetítés, a gólok története az NB I 8. fordulójának a szombati meccseiről – NB1.hu

Élő közvetítés az 8. forduló meccseiről

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC