nb1.hu

Az őszinte Waltner csak a lelátóról segít a Kaposvárnak

A Szpariról is beszélt a szakember.

 

A Kaposvári Rákóczi vasárnap a Nyíregyházával meccsel az NB II-ben. A találkozót csak a lelátóról figyelheti az eitiltott vezetőedző, Waltner Róbert.

 

"Természetesen ezúttal is a győzelem lebeg a szemünk előtt. A csapatom soha nem lép pályára feltartott kézzel. Bárki is legyen az ellenfél mindig a maximumot akarjuk kihozni magunkból. Remélem, hogy ez győzelemmel fog párosulni, valamint a veretlenségi sorozatunkat is szeretnénk minél tovább kitolni" – fogalmazott a szakember a www.sonline.hu-nak, majd a Szpariról is ejtett pár szót.

"Nem lett más csapat a Nyíregyháza az új edzővel, sőt, ahogy hallottam ugyanazt a vonalat követik, mint korábban. Úgy vélem elhamarkodott volt az edzőváltás. Biztos, hogy nem az új edző munkája, hogy két mérkőzést megnyertek, hiszen kedden még Bozsik József tartotta az edzést, szerdán pedig már nélküle verték meg a Békéscsabát. Ennyi idő alatt senki sem tud csodát tenni, de adott egy új impulzust. Hozzáteszem: a Nyíregyháza jobb csapat annál, mint a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen az előző szezonban is nagyszerűen szerepeltek."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC