nb1.hu

Az újonc új igazolása szerint kontrázó csapata meglepheti a mezőnyt

Cigánd – Angyal Norbert lát arra esélyt, hogy újra felépítse magát.

Angyal Norbert tagja volt a Zoran Szpisljak vezette Létavértesnek, amely bajnokságot nyert 2014-ben az NB III-ban, majd utána kölcsönben szerepelt Balmazújvárosban. Cigándra a Tiszaújváros csapatától érkezett, azért, hogy bebizonyítsa, előtte még fényes karrier állhat. A csatárként és szélsőként is bevethető futballistával a klub honlapja beszélgetett.

 

 

 

– Nagyon tehetséges játékos voltál utánpótláskorodban, de mostanára lett talán egy kis törés a karrieredben. Örültél a cigándi megkeresésnek, hogy ezt esélyként érezd, hogy visszatérj az elit futballkeringésbe?

– Örültem, mivel szerettem volna mindenféleképpen egy NB II-es csapatban focizni. Nagy esélyt látok arra, hogy újra felépítsem, amit korábban elértem, és ebben segítség lehet a klub számomra, mivel egy újonc csapat mindig meglepetést szokott okozni.

 

 

– Minden mozdulatodon látszik, hogy tényleg tehetséges vagy ebben a játékban, de melyik poszton érzed igazán magad otthon?

– Az elmúlt időszakban elég sok pozícióban megfordultam, amit aztán elsajátítottam, mivel úgy gondolom, a mai fociban már több poszton kell tudni játszani. De a legtöbb időt csatárként játszottam fiatalabb koromban, amit nagyon élvezek. Az elmúlt időszakban inkább szélsőként vettek számításba, de nem vagyok idegen a pálya közepén sem.

 

 

– Milyennek látod a csapatot, mire lehet képes a bajnokságban?

– Én egy mindenféleképpen masszív védekezésből felépített kontrajátékra számítok, szerintem ezzel sok csapatot meglehet fogni. Bizakodó vagyok, és remélem, tudok segíteni a góljaimmal vagy gólpasszaimmal. Én a realitás talaján vagyok, ezért úgy gondolom, egy középmezőny teljesen reális célkitűzés lehet a csapat számára.

 

 

– Jól sikerült a főpróba! Hogy bírtad a felkészülést, szerinted éles lesz a csapat a rajtra?

– Megmondom, őszintén nagyon nehéz felkészülésen vagyok túl, mivel még ennyi edzést nem tapasztaltam semelyik korábbi klubomnál. Jól sikerült a főpróba, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de úgy gondolom még a helyzetkihasználásunkon javítani kell. Bizakodok, hogy éles lesz a csapat taktikailag és szellemileg egyaránt, és győzelemmel tudunk majd debütálni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC