nb1.hu

Balhé a Szparinál is: összeveszett a tulajdonos a szurkolókkal

Bizonytalan, hogy Bozsiké maradhat-e a kispad.

Játékos, edző, tulajdonos és szurkoló is nehezen fogadja el a helyzetet, amely a Nyíregyháza Spartacusnál kialakult. Tíz forduló után a Szpari a 19., utolsó előtti helyen áll, türelmetlenség uralkodik a pályán és a lelátón is. A legutóbbi, múlt szerdai hazai meccsen a Csákvár ellen (0–1) az első félidő lefújása után Révész Bálint tulajdonos keveredett szópárbajba néhány drukkerrel, és kiállt az együttes vezetőedzője, Bozsik József mellett – írta a Nemzeti Sport.
 
A háttérben aztán történhetett valami, hiszen Bozsik József az újabb, ezúttal Győrben elszenvedett vereség (0–1) utáni nyilatkozatával meglebegtette a váltás lehetőségét. Lehet, hogy ultimátumot kapott? 
 
„Nem tudok változásról beszámolni, jelenleg az a legfontosabb, hogy a csapatot felkészítsük a következő mérkőzésre – mondta hétfő délután Bozsik József. – Ennek az együttesnek nem a tizenkilencedik helyen kellene állnia. A kialakult helyzet miatt azonban nyomás nehezedik rá, amit nem tudott elviselni az utóbbi hetekben.” 
 
Kerestük Urbán Viktort, a Nyíregyháza Spartacus FC ügyvezetőjét is, aki arról tájékoztatott, hogy hétfőn nem került napirendre az trénerváltás. A kérdésre, hogy a szerdai, Békéscsaba elleni bajnokira Bozsik József készíti-e fel a gárdát, ezt a választ kaptuk a cégvezetőtől: „Bár az edzők sorsa gyakran bizonytalan, jelen pillanatban azt tudom mondani, hogy igen.”
 
A meccsig még kiderülhet, hogy a hangsúly a „jelen pillanaton” vagy az „igenen” volt-e.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC