nb1.hu

Bámulatos sorozatot folytatna az NB II-es klub

Egyedi széria!

 

Az aqvitalfc.hu közleménye:

"Mikor klubunk vezetése a hét elején meghirdette szokásos szurkolói ankétunkat, talán még magas sem gondolt bele igazán az előzményekbe …

– A vezetőkkel, játékosokkal való szurkológyűlés után mindig nyertünk. Ezek után talán ismét nyugodtan utazhatunk vasárnap Zalaegerszegre – világosította fel mosolyogva ügyvezető igazgatónkat, Kővári Barbarát az egyik megjelent szimpatizánsunk, Polyák János a csütörtök esti találkozó megkezdése előtt.

A viccet félre téve, jó hangulatú, kellemes órát töltöttek el szakmai stábunk tagjai, új játékosaink, vezetőink és elhivatott szurkolóink a Publo Étterem rendezvénytermében megtartott találkozón. Természetesen szóba került az előző idény értékelése, a nyári keret-átalakítása és klubunk gazdasági háttere is. A megjelentek nem titkoltak semmit, őszintén beszéltek szimpatizánsainknak problémáinkról – így például a komoly nyári “nadrágszíj-húzásról” -, céljainkról, terveinkről. Szurkolóink pedig megnyugodva állapíthatták meg a beszélgetést követően: ugyanolyan szerethető, fiatal csapata lesz (van) Csákvárnak idén is, mint volt az elmúlt esztendőkben. Nem véletlen, hogy szurkolói csoportunk vezetője, Giez János a társak nevében is ígéretet tett, valamennyi idegenbeli találkozóra elkísérik együttesünket. Így a most vasárnap, Zalaegerszegen megrendezésre kerülő bajnokira is."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC