nb1.hu

Beszámoló a mezőkövesdi csapat mai botlásáról

Kisvárda – Hatalmas csatát hozott a harmadik és a negyedik meccse.

A Mezőkövesd honlapja így számolt be a mai pontvesztésről.

 

„Csapatunk a 19. perctől emberelőnyben játszott, de nem tudott gólt lőni a negyedik helyezett Kisvárdának a Várkerti Stadionban.

 

Viharos szélben csapott össze Kisvárdán a bajnokság harmadik és negyedik helyezettje. Az elején rögzített szituációkból többször is veszélyeztettek a hazaiak, de a hatodik percben Molnár is hagyott ki egy nagy lehetőséget, miután jó labdát kapott Szatmáritól, s fordult kapura, Lékai azonban hárítani tudott. A 18. percben Hefflert ugratta ki Tóth Bence, a várdai kapus rosszul jött ki, s ütközött támadónkkal, ezért pedig a játékvezető kiállította. Innentől kezdve viszont nem is nagyon adódott több említésre méltó jelenet a félidőben.

 

Szünet után nem sokat változott a játék képe, bár a hazaiak emberhátrányban voltak, több ízben is voltak veszélyes beadásaik, a mieink pedig hosszabb indításokkal próbálkoztak. Az 53. percben 16-oson belüli kezezést reklamáltunk, de nem járt büntető. A 64. minutumban Sós kapott kiugratást, ziccerben viszont hárítani tudott Ivancsics. Pár perccel később Szatmári 30-ról lőtt egy szépet, de az elkerülte a kaput. Kisvártatva Erős passzolt középre Cserinek, a mezőny legjobbja előtt viszont elment a labda. Negyed óráig jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, majd Molnár lőtt tíz méterről fölé. A végén számos szabadrúgást kaptunk a 16-os előterében, de egyből sem alakult ki veszély a várdai kapu előtt. A hosszabbításban előbb Cseri próbálkozása ment mellé, majd Orosz fölé lőtt labdájával zárult a mérkőzés.

 

Kisvárda Mater Good – Mezőkövesd Zsóry FC: 0-0

Kisvárda, 500 néző Vezette: Vad II. István (Király K., Szalai B.)

Kisvárda: Lékai – Izing, Papucsek, Vári B., Csilus, Marcolini, Cseri, Délczeg (Rajczi 85.), Bagi, Koszta (Ivancsics 21.), Erős (Eszlátyi 88.). Vezetőedző: Soós Imre

Mezőkövesd Zsóry: Dombó – Fótyik, Szeles, Dvorschák, Vági, Szatmári, Tamási (Rácz 43.), Nicorec (Orosz 61.), Heffler (Sós B. 54.), Tóth B., Molnár. Vezetőedző: Pintér Attila

Kiállítva: Lékai (19.)”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC