nb1.hu

Bevált Révész terve, harapnak a várdai játékosok

Kisvárda – Óriási harc folyik a csapatba kerülésért.

Miután újabban az NB II-es versenynaptárat is érinti a válogatott programja, ezért a világbajnoki selejtezők a másodosztály menetrendjét is négy részre szabdalták. Túl a harmadik, egyben utolsó kéthetes szüneten, következik a négy meccsből álló hajrá, amelyet kisvárdai részről a Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni vasárnapi hazai rangadó vezet fel. Rangadó, hiszen a második fogadja a hetediket, és a felek között mindössze három pont a távolság.

 

– A korábbi válogatott szünetek utáni első meccsek nem sikerültek túl jól, ezért szándékosan iktattuk be a bajnoki szünetre a Honvéd elleni edzőmeccset, hogy ne essünk ki a bajnoki ritmusból – mondta Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója a klub honlapjának. – Úgy tűnik, az újítás bevált, mert a múlt heti és az e heti edzéseken is nagyon haraptak a játékosok, remek felhajtóerőt jelent számukra a csapatba kerülésért vívott harc. És ott vannak ugye azok, akik a dorogi meccsen éltek a lehetőséggel. Úgyhogy soha ilyen kellemes gonddal nem küzdöttünk még a kezdő tizenegy kijelölését illetően, tényleg az utolsó edzést követően döntünk néhány személyi kérdést illetően.

 

Meglehet, a szegediek (pontosabban gyulaiak, hiszen csak nevükben viselik a csongrádi megyeszékhely nevét, valójában 120 kilométerrel odébb van a bázisuk) sajátos stílusa is okot ad a fejtörésre, hiszen a soros ellenfél a három belső védős szerkezetet alkalmazza.

 

– Valóban, ellenfelünk a pálya középre összpontosítja erőit, magas, jól fejelő játékosok alkotják a csapatukat – jellemezte a riválist Révész Attila. – Ezt is, illetve a mély talajú pályán is figyelembe kell vennünk a csapat kijelölésekor. Az utóbbi időben akadtak gondjaink a hazai eredményességgel, de ennek tudjuk az okát, hiszen gyakran nem tudtunk mit kezdeni az ellenfelek defenzív stílusával. Több itthoni botlást nem engedhetünk meg magunknak, és ezügyben akkor boldogulhatunk a leginkább, ha rá tudjuk erőltetni akaratunkat a szegediekre.

 

Az elmúlt hetekben sérült csatárok, vagyis Miroszlav Grumics és Rajczi Péter készen állnak a játékra, az egyedüli probléma, hogy Erős Gábor izomhúzódás miatt hagyott ki edzéseket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC