nb1.hu

Bizakodhatnak a Győr drukkerei az új igazolás nyilatkozata után

Remekül sikerül a játékos bemutatkozása.

Az ETO FC Győr az előző fordulóban iskolajátékot mutatott be a Vasas ellen, a Rába-partiak 4-0-ra múlták felül az angyalföldieket. A gólparádéból Madarász Márk is kivette a részét, a futballista a 36. percben talált be. Madarász első meccsét játszotta az ETO-ban, a premiert tehát góllal tetté emlékezetessé.
 
A 23 éves Madarász a kisalfold.hu-nak nyilatkozott a bemutatkozásáról. Elmondta, a csapattársai jól fogadták, így valószínűleg a beilleszkedéssel nem lesz problémája. Madarász szerint a csapat is javuló formát mutat, így bizakodva várhatják a drukkerek a folytatást.
 
"Örülök, hogy Győrbe jöhettem, nagyon vártam, hogy bemutatkozhassak a csapatban. Négy-öt nap után jó érzés volt gólt szerezni és úgy érzem, a játék sem ment rosszul. Még ismerkedem a társakkal, de mindenki pozitívan fogadott, szerintem nem lesz gond a beilleszkedéssel. Egyre jobban játszik a csapat, az utolsó két meccsen nyertünk, előtte Zalaegerszegen is jól játszottunk és a jó szereplés összekovácsol bennünket. Remélem, a hátralévő fordulókban még előbbre tudunk lépni a tabellán" – fogalmazott a középpályás.
 
Madarásszal a szezon végéig kötött szerződést a vezetőség. Elmondta, jó játékkal akarja meghálálni a bizalmat. Az esetleges maradással kapcsolatban kijelentette, korai lenne még erről beszélnie.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC