nb1.hu

Bobál a meccs előtt jelentette, hogy az ellenfélhez igazol

Komoly gondok Csákváron.

Vasárnap 17 órakor, a listavezető Zalaegerszeg elleni mérkőzéssel véget ér az őszi szezon a Csákvár számára is. Az összecsapást sajnos nem a legkedvezőbb előjelekkel várja Szijjártó István csapata.
 
– Vírusos betegség söpört végig a csapaton, sajnos vannak olyan játékosok, akik még tegnap sem tudtak edzeni – felelte a klubhonlap érdeklődésére vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Ha ehhez még hozzáveszem, hogy Farkas Aurél öt sárga lap miatt nem léphet pályára, tényleg főhet a fejünk az összeállítást illetően. Ráadásul egy nem várt távozás(?) is komoly fejtörést okoz a Zete elleni meccs előtt: házi gólkirályunk, Bobál Gergely bejelentette, hogy a téli átigazolási időszakban távozik, miután mindenben megegyezett a Zalaegerszeggel … Erről a mai edzésen tájékoztatom a játékosokat. Remélem, mindez nem zavarja meg a fejeket, s mindenki szokásához híven, odateszi magát.
 
Mi dönthet a listavezető elleni meccsen?
 
– A ZTE jó csapat, nem véletlenül áll az első helyen. Nekünk csak akkor van esélyünk jó eredmény elérésére, ha “kihegyezve, élesen” lépünk pályára. A ceglédi meccs első hatvan percében mutatott játékkal kudarcra vagyunk ítélve. Azt a formánkat kell kilencven percen keresztül hozni, amit legutóbb az utolsó fél órában produkáltunk, s akkor szépen búcsúzhatunk az esztendőtől.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC