nb1.hu

Boér a ZTE ellen térne vissza a helyes útra

Békéscsaba - Csató Sándor visszatér Békéscsabára.

Hétközi fordulóval folytatódik a Merkantil Bank NB II Liga 2016/2017-es szezonjának tavaszi felvonása, amikor a Békéscsaba 1912 Előre 2017. Szerdán 18:00 órától fogadja a Zalaegerszeg csapatát a Kórház utcai Stadionban – számolt be róla az 1912elore.hu.

 

Mindkét együttes vereséggel a háta mögött várhatja a 33. fordulót, amikor már csak 6 mérkőzés maradt az idei szezonból. A hétvégi eredmények függvényében túl sokat nem változott a tabella, hiszen a második feljutó helyre ácsingózó négy csapat (Kisvárda, Balmazújváros, Soroksár, Békéscsaba) egymással szembeni különbsége legtöbb 3 pontnyi, azaz egy mérkőzésnyi. Az első helyet birtokló Puskás Akadémia osztályváltása nagy valószínűséggel már borítékolható, hiszen a második helyezettel (Kisvárda) szemben is hat pont előnyre tettek szert.

 

Nézzük mit várnak az összecsapástól az edzők:

 

Boér Gábor: – Újra egy nehezebb helyzetben lévő csapat érkezik hozzánk valahogy mostanában mindig így hozza a sors, hogy egy-egy rosszabb szériát produkáló alakulattal találkozunk. Ez egyrészről nyilván veszélyes, hiszen szeretnének kilábalni a hullámvölgyből és ennek példája talán a Vácon is látszott, hogy mentálisan fölénk tudtak kerekedni. Természetesen szóvá is tettem az öltőzőben és beszélgettünk róla, mivel azt ígértem és azt próbáltam a játékosokba sulykolni, hogy ebben senki nem nőhet fölénk. Remélem, hogy ez csak egy kisiklás volt és visszatalálunk a helyes útra. Ezen dolgoztunk az utóbbi két napban és főképp a mentális részt próbáltuk erősíteni.

 

– Nyilván ezt nem győzöm elégszer elmondani, hiszen nem vagyok hajlandó napirendre térni a dolog felett  az igazsághoz tartozik, hogy nagyon rossz pályán, hangulattalan körülmények között játszottunk Dunaújvárosban. Szerencsére a Kórház utcában ilyen nem fordulhat elő, hiszen kiválóan előkészített stadionban, megfelelő körülmények között és szurkolóink hathatós támogatása mellett tudunk majd pályára lépni, ez a része tehát egészen biztosan rendben lesz a dolognak. Következő ellenfelünket fiatal, dinamikus játékosok alkotják akik eddig rossz passzban voltak. Ebből azonban nem szabad kiindulni, mert biztosan ki szeretnének mászni a gödörből és ezért mindent el is fognak követni.

 

Lucsánszky szerint nincs gödörben a Soroksár – NB2.hu

Lucsánszky szerint nincs gödörben a Soroksár

 

– Célunk, hogy mi uraljuk a mérkőzést, újra a megfelelő dinamikát és támadójátékot produkáljuk és bízom benne, hogy sikerül megnyernünk a mérkőzést és ismét elindítani egy sikeres fejezetet. Közeledik a bajnokság vége, nincs több lehetőség a hibázásra és amennyiben el szeretnénk érni célunkat, akkor mindent meg kell tennünk ezért. Eltiltottunk nincs, kisebb sérülésekkel azonban bajlódnak néhányan, de remélem ezeket holnapig sikerül orvosolni. Szélpál Norbert gerince rakoncántlankodik, így felépülése várhatóan több időt vesz majd igénybe.

 

Csató Sándor:  A hétvégi vereség ellenére is egy jó formában lévő Békéscsabához látogatunk, akik az utóbbi időben magukra találtak és minden esélyük megvan a feljutásra is. Épp ezért rendkívül nehéz meccsre számítunk. Zsínórban 4 vereségen vagyunk túl, de bízunk benne, hogy magunkra találunk és óriási akarattal, koncentrációval sikerül pontot, esetleg pontokat szereznünk a Viharsarokban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC