nb1.hu

Budaörsön edzett, mostantól a klub új igazolása Stieber András

Budaörs – Debrecenből és Diósdról is érkezett erősítés.

Stieber András, a magyar labdarúgó-válogatott tagjaként Eb-résztvevő Stieber Zoltán öccse elfogadta a Budaörs ajánlatát, és az NB II-es klubnál folytatja a pályafutását – ezt az egyesület hivatalos honlapja megerősítette.

 

 

Stieber András korábban elárulta, először csupán edzéslehetőséget kért és kapott az NB II-es budaörsiektől, de nem zárkózott el attól, hogy adott esetben maradjon.

 

 

„Úgy néz ki, hogy maradok is Budaörsön. Tárgyalásban vagyunk, a héten rajtol a bajnokság, szeretném addig lezárni ezt a kérdést. Úgy érzem, hogy sikerül megállapodnunk.”

 

A 24 éves középpályás ügyére azóta pont került, s ennek értelmében Stieber a Budaörsnél futballozik ezután.

 

 

Stieber 17 évesen az angol Premier League-ben szereplő Aston Villához került, amelynek utánpótláscsapataiban rendre jól teljesített, így idővel már az első csapat edzéseit látogathatta. Ígéretes karrierjét egy elhúzódó bokasérülés jelentősen visszavetette, mígnem 2014 nyarán hazatért az ETO-hoz. Később kölcsönben Pápán és Ajkán futballozott.

 

 

A klub azt is bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a Debrecentől Kinyik Ákost, valamint megszerezte a legutóbb Diósdon védő Ténai Attilát.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC