nb1.hu

Cigándi invázióra készülnek a Szpari-hívek

Nyíregyháza – Éppen ezért tett közzé felhívást a klub.

„Sok nyíregyházi szurkoló tervezi, hogy elkíséri a csapatot Cigándra, a hétvégi bajnokira. Íme néhány fontos információ.

Jegyvásárlás vendég szurkolók részére (308 fő ülőhely):

A Stadion északi oldalán (Pékség felől) válthatnak belépőt a Vendég jegypénztárnál. A biléták egységesen 700 forintba kerülnek.

Kérik a szurkolókat, hogy használják ki a stadion korábbi nyitását (11:30 óra), hogy a kapuknál ne alakuljon ki torlódás, és mindenki számára kényelmes legyen a beléptetés. A házigazda klub felhívja a figyelmet, hogy hagyják szabadon a menekülési útvonalakat. Ne hozzanak magukkal a pályarendszabályban tiltott tárgyakat (pl.: üdítős palackokat, esernyőt, stb.).

 

Parkolás:

A saját gépkocsival utazóknak fontos információ, hogy a Stadion előtt korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre, így kérik, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasolják a Vasút utcáról megközelíthető Egészségügyi Központ vagy Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját).

 

 

Szurkolók ellátása:

A Stadionban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

 

Szurkolói magatartás:

Kérik a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

 

Kérik a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC