nb1.hu

Deutsch Bence továbbra is kék-fehérben – videó

Budapest - 2020-ig kötelezte el magát az MTK védője.

Deutsch Bence, az MTK védője 2020-ig kötelezte el magát a kék-fehérekhez. A 25 éves játékos tavaly még kölcsönben szerepelt, idén azonban az egyik alappillérévé vált a védelemnek, így számára nem volt különösebben nehéz a döntés.
 
– Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy maradjak-e, rendkívül megörültem, hogy a szerződésem lejárta előtt megkeresett a klub. Körülbelül kétszer beszéltünk erről Polyák Balázzsal, mielőtt aláírtam. Fontos, hogy érzem a bizalmat az egyesület irányából, és hogy jövőre az NB I-ben bizonyíthatok, remélhetőleg továbbra is stabil kezdőként – nyilatkozta Deutsch az mtkbudapest.hu oldalon. – A nevelőegyesületemről van szó, így természetesen kötődöm a klubhoz, ráadásul az öltözőben is kialakultak már barátságok, és az edzői stábbal is egyre jobb a viszonyom.
 
A szezon elején – a Csákvár ellen – Bence kezdte meg a gólgyártást, ezzel a találattal indultunk el az OTP Bank Liga felé, de azóta ezen a fronton nem villogott annyira, bár nem is ez a dolga.
 

 
– Nem ez az elsődleges feladatom, de tavaly – amikor kölcsönben voltam – hatszor voltam eredményes, így képes vagyok az ellenfél kapuja előtt is hozzájárulni a győzelmekhez. Az első mérkőzés után mindössze egy gólt szereztem, igaz, az nagyon kedves emlék számomra, hiszen rendkívül szép találat volt az Újpest ellen, a Magyar Kupában. Még van hátra négy meccs, remélhetőleg sikerül megduplázni az eddigi bajnoki találataim számát – mondta mosolyogva.
 

 
Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója így vélekedett az szerződés aláírása után: – Bence sokat tett azért, hogy ismét az első osztályban szerepelhessünk. Örülök, hogy továbbra is minket erősít.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC