nb1.hu

„Döntő” lesz a másodosztályban is

Felcsút – Vereséggel ünnepelt a Puskás Akadémia

A bajnok Puskás Akadémia felcsúti otthonában nyert 2-1-re a Balmazújváros a Merkantil Bank Liga utolsó előtti, 37. fordulójában vasárnap. A hétvégén befejeződő idényben először maradt pontok nélkül pályaválasztóként a Puskás.

 

A házigazda – egy évig biztosan – utolsó NB II-es mérkőzésén korán előnyt szerzett: a 10. percben Prosser Dániel váltotta gólra Márkvárt Dávid passzát. A támadóbb szellemben futballozó felcsútiak lendülete azonban csak az első játékrészre tartott ki: a térfélcserét követően két gólt szerző vendégek „megkeserítették” az utóbbi hetekben nyeretlen, a bajnoki trófeát a lefújást követően átvevő Puskás Akadémia dolgát.

 

Beszámoló az NB II 37. forduló mérkőzéseiről – NB2.hu

YA Puskás mellett a Balmazújváros vagy a Kisvárda fog feljutni az NB I-be.

 

„Nagy volt az iram, de az is érezhető volt, hogy szezon vége van. A játékosok fáradtak, szerintem ennek is köszönhető volt, hogy a 2. félidő nem úgy sikerült, ahogy vártuk” – nyilatkozta a mérkőzést követően Prosser.

 

A Balmazújváros győzelmével őrzi második, még feljutást érő pozícióját, ám az utolsó fordulóban „csúcsmeccs” jön a második ligában: a szintén az élvonalba vágyó Kisvárda vizitál a Hajdúságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC