nb1.hu

Dragóner válaszolt Bognár György megdöbbentő szavaira

Budapest – Csak a pályán ért véget a Budaörs–Soroksár

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójának vasárnap Tatabányán lejátszott Budaörs–Soroksár (4-2) mérkőzése nemcsak azért marad(hat) emlékezetes, mert a Soroksár ezzel a vereséggel, jó eséllyel lemondhat a feljutásról szőtt álmokról, hanem a házigazdát felkészítő Bognár György nyilatkozata miatt is. A soroksáriak részéről mindenesetre Dragóner Attila hétfőn reagált.

 

„Baráti szívességet tettünk a Soroksárnak azzal, hogy megvertük őket, így legalább nem okoznak maguknak bajt az élvonalban… Ezt a mérkőzés előtt az edzőkollégával is megbeszéltem” – mondta Bognár a 4–2-es győzelmet követően.

 

A külső szemlélő számára is „erősnek” tűnő megnyilatkozást természetesen a címzett nem hagyta szó nélkül, a Soroksár honlapján ugyanis a mérkőzést követő napon az alábbi közlemény jelent meg. Dragóner Attila ügyvezető igazgató sorait lentebb változtatás nélkül olvashatják.

 

„Megdöbbenést és felháborodást keltett klubunk és szurkolóink körében a tegnapi Budaörs–Soroksár SC (4–2) mérkőzést követően megjelent hazai edzői nyilatkozat, mely mellett nem mehetünk el szó nélkül.

 

Nem hagyhatjuk, hogy miközben klubunk fennállása legjobb szereplését produkálja a magyar profiligában, bárki is elrontsa örömünket felelőtlen vagy rossz indulatú megnyilatkozásával. Márpedig Bognár György most ezt tette. Vasárnapi edzői nyilatkozata sem etikus, sem kollegális nem volt. Pedig éppen neki kellene tökéletesen tisztában lenni azzal, hogy a futballpályán soha, semmi nem csak piros vagy fekete…

 

Pintér Attila reakciója az aranyról és a feljutásról – NB2.hu

YPintér Attila értékelése a feljutásról

 

A Soroksár SC rendkívül mélyről indulva másfél év alatt olyan magasságba jutott, melyre 2016 januárjában még a legelvakultabb szurkolóink sem gondolhattak. A nyugodt munkavégzést biztosító klubvezetésnek, a higgadt, megfontolt, szisztematikus szakvezetői munkának, illetve csapategységünknek a közös sikere, hogy sorozatos győzelmeinkkel ma versenyben vagyunk az NB I-be jutásért. A »2016-os év legjobb csapataként« sem engedtük meg magunknak azt a bátorságot, hogy bármelyik legyőzött ellenfelünket minősítsük. Számunkra a sportszerűség, az ellenfél tisztelete mindig, mindennél fontosabb. Soha nem állítottuk, hogy a miénk a legjobb csapat, elismertük, és gratuláltunk hozzá, ha a pályán jobb teljesítményt nyújtott ellenfelünk. Mi most is ezt tettük, a Budaörs megérdemelten győzött ellenünk vasárnap. Csatát ugyan veszítettünk, de a háború még nem dőlt el. Két forduló még hátra van a bajnokságól, s ha mindkét hátralévő meccsünket megnyerjük, elérhetjük álmainkat.

 

Ezúton is gratulálok a Puskás Akadémia bajnoki címéhez, és vasárnapi vereségünk ellenére is bízom benne, a Soroksár SC ér be mögötte a második helyen.”

 

Két fordulóval a bajnokság befejezése előtt a felcsútiak mögötti, második feljutó helyen a Balmazújváros áll, melyet egypontnyi különbséggel a Kisvárda, három egységgel lemaradva a Soroksár követ. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC