nb1.hu

Duplán elérte a célját a ZTE

A Vasast fogadják a hétvégén.

Vasárnap elérte célját a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata, méghozzá duplán. Egyrészt 4-1-re győzött a Monor vendégeként, másrészt a gárda – ahogy Dobos Barna vezetőedző remélte – távolodott az üldözőktől. Bedi Bence gólt is lőtt, a második egerszegi találatot, ami azért volt fontos, mert éppen előtte egyenlített az ellenfél és nehéz pillanatokat éltek át a zalaiak.
 
– Ezen a mérkőzésen nagyon sokat kellett küzdeni és futni – ismerte el Bedi Bence a zaol-hu-nak. – A gólomnál a kapusról kipattant a labda, erre tudatosan nem lehet készülni, valahol szerencse is, de ha ott vagy és hozzád került a labda, az már a te döntésed. Örülök, hogy nem hibáztam és fontos gól lett, mert megnyugodtunk tőle.
 
A harmadik ZTE-találat (meg az első is) Babati Benjaminé, aki a büntetőt nagyon határozottan vágta a kapuba.
 
– Abszolút biztos voltam magamban, amikor a labda mögé álltam és a lövésnél is, hogy nem hibázom el – árulta el a zalai csapatkapitány. – A talaj nagyon nehéz volt, ez hátráltatott minket a leginkább a játékban. De gyorsan jött a vezetésünk, ez fontos volt és a siker is, amit végül elértünk.
 
A ZTE FC biztosan őrzi második helyét, ami ugyebár az egyik feljutó pozíció. A zalaiak előzhettek volna a 18. forduló után, de ehhez a vasárnap esti Békéscsaba–Gyirmót rangadón hazai sikernek kellett volna születnie. Ám 1-0-ra nyert a Gyirmót. A ZTE FC a folytatásban szombaton a Vasast fogadja hazai környezetben.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC