nb1.hu

Dupláztak a kisvárdaiak „Az évad futballcsillaga” szavazáson

Kisvárda – Az FTC védőjének is köze van az egyik sikerhez.

Szabolcs Online „Az évad futballcsillaga” játékában két Kisvárda-játékos is díjat nyert. Az NB II-es kategóriában öt jelölt közül a csapatkapitány Erős Gábor lett a befutó, de a tőle csak néhány szavazattal lemaradó Koszta Márk nagy harcra késztette a csapat karmesterét.

 

– A csapat sikere a fontos, de az egyéni elismerések is jólesnek az embernek, szerencsére ezekből most kijutott nekem. Most már azonban azt szeretném, hogy csapatszinten is alkossunk valami maradandót akár a bajnokságban, akár a kupában – mondta Erős Gábor.

 

A Szabolcs Online különdíját is a klub labdarúgója nyerte, ugyanis Lucas Marcolini kapta a legtöbb internetes szavazatot, akire szülőhazájából, Brazíliából is voksoltak rá.

 

– Pedig senkinek nem szóltam az otthoniak közül, hogy szavazzanak rám, de mivel unokatestvérem, a Ferencvárosban játszó Leandro miatt és miattam is követik a rokonok a magyar futball híreit, ezért rábukkanhattak erre a lehetőségre – mosolygott a dél-amerikai játékos, akinek első dolga volt, hogy a díjról készült felvételt megosztotta a családjával.

 

– Felnőtt játékosként még semmilyen egyéni díjat nem kaptam, így nagyon örülök ennek az elismerésnek, mindenkinek köszönöm a szavazatokat

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC