nb1.hu

Egykori FTC-játékos által irányított szlovák csapaton gázolt át az újonc

Mosonmagyaróvár – Király József vezetőedző szerint nem szabad túlértékelni a sikert.

Második felkészülési mérkőzésén is szlovák csapat ellen lépett pályára Mosonmagyaróváron az MTE 1904. A bősi klub tavasszal fuzionált a Senec csapatával és így jelenleg a harmadik ligára készül. A két keret egyesítésével azonban komoly terveik vannak és ezért a volt válogatott labdarúgót, az egykori Ferencváros játékost, Pinte Attilát nyerték meg vezetőedzőnek – olvasható a klub honlapján.

 

MTE 1904–SK 1923 Gabcikovo 4–1 (1–1)

 

MTE 1904: Boros (Tarczy 46.perc) – Pál (Zsirai 46. perc), Baranyai, Deák (Komáromi 75. perc), Galambos (Németh 75. perc) – Schmatovich (Szénási 64. perc) , Darázs (Kószás 58. perc) – Jasarevic (Simon – Balla 64. perc)), Laki (Mayer 64. perc), Bartos (Gresó 58. perc) – Magasföldi (Hajós 64. perc)

 

SK 1923 Gabcikovo:Rengel (Cighart 46. perc) – Cincel, Csölle, Belkovics, Lelkes – Kabik, Huszár – Bódis (Matus 54. perc), Revak, Boráros – Marczin

 

 

Király József, az MTE vezetőedzője így értékelt a mérkőzés után:

 

Nagyon jó volt a csapat hozzáállása a mai mérkőzéshez. A rossz kezdés, a felelőtlen egyéni hibából kapott gól után nagyon hamar rendeztük a sorokat. Annak is örültem, hogy nem ijedtünk meg a szlovákok harcmodorától és keménységben is felvettük velük a versenyt. Jól játszott tehát a csapat és szerencsére ez most az eredményben is megmutatkozott. Nem szabad azonban túlértékelni ezt a győzelmet mint, ahogy a előző találkozó vereségétől sem kell kétségbe esni. Folytatjuk tovább a munkát, hiszen a felkészülésünk félidejénél tartunk. A próba játékosok közül többen is egészen figyelemre méltó teljesítményt nyújtottak és bíztató a játékos keretünk bővítése szempontjából.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC