nb1.hu

Egyre jobb formában a Szeged – Grosics Akadémia

Szeged - Klausz László a hazai mérlegen javítana.

Az első három fordulóban szerzett hét pontnak köszönhetően felzárkózott az élbolyhoz a Szeged 2011- Grosics Akadémia. Klausz László tanítványai előbb hazai pályán gólnélküli döntetlent játszottak a Cigánddal – annak ellenére, hogy végig mezőnyfölényben futballoztak -, majd Csákvárról vitték el a három pontot.

 

Legutóbb Zádori góljával a tavasszal szintén remeklő Vácot fektették két vállra egy szoros mérkőzésen.

 

 A volt válogatott támadó ezek után úgy érzi, csapata megérett arra, hogy az élbolyban tanyázó riválisokkal is felvegye a versenyt.

 

Révész Attila: A feljutás kiharcolásának terhe lekerült rólunk – NB2.hu
 

 

„Nem is hátrafelé szeretnénk kacsingatni, hanem inkább előre. Ehhez az erős élbolyhoz szeretnénk mi is tartozni. Nagyon fontos lesz most az, hogy hazai pályán végre javítsunk a mérlegünkön, mert az idegenben megszerzett pontok alapján elsők vagyunk a tabellán, de a hazai meccsek nem úgy sikerülnek, ahogy akarjuk”- nyilatkozta a szeged2011.hu-nak az edző.

 

“Véleményem szerint nem a téli átigazolásokból adódott az, hogy meglepetés győzelmek, vereségek születtek az NB II-ben. Minőségi játékost a szezon közben nem nagyon lehet igazolni. Azt gondolom, hogy egy csapatnál fontos az, hogy együtt legyen az a váza az együttesnek, ami nálunk adott.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC