nb1.hu

Elképesztő szerződésbontás a magyar klubnál

Ilyen búcsúról sem hallunk sokat.

Tóth Henriktől elbúcsúztak a ceglédiek. A francia állampolgárságú futballistától azért köszöntek el, mert nem ment el a sportorvosi vizsgálatra. Az NB II-es csapat közleményét változtatás nélkül közöljük:
 
Szeptember közepén jelenthettük be, hogy az apai ágon magyar nagyszülőkkel rendelkező, egyébként francia állampolgárságú Tóth Henriket leigazolta klubunk. 
 
Tóth Henrik a felkészülés elején csatlakozott a csapathoz és végig a csapat teljeskörű tagjaként számoltunk vele az előtt is, hogy a szerződését aláírta volna. Az aláírás után a Hatvan elleni kupa mérkőzésen pályára is lépett volna, de nem jelent meg a sportorvosi vizsgálaton, ahol az érvényes sportorvosi engedélyt megkaphatta volna, ami szükséges ahhoz, hogy hivatalos mérkőzésen pályára lépjen.
 
Az eset után újra kapott egy időpontot a sportorvoshoz és a bajnoki mérkőzés keretében szerepelt volna, de ismét nem jelent meg a sportorvosnál, majd a szombati edzés után haza repült Franciaországba és itt hagyta a csapatot.
 
Ezután klubunk szerződésszegés miatt szerződést bontott Tóth Henrikkel, melynek papírmunkálatai a mai napon lezárultak, a bontást a Magyar Labdarúgó Szövetség rendszerében rögzítettük!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC