nb1.hu

Érett megoldás 16 évesen

Két meccset nyert a Szpari.

Íme, a nyírségi beszámoló:
 
"A Szolnok és a Kisvárda ellen is nyert szombaton a Nyíregyháza Spartacus. Bozsik József vezetőedző így értékelte a két találkozót.
 

– Az edzőmérkőzésekből messzemenő következtetést nem szabad levonni, ugyanakkor az biztató, hogy a Szolnok ellen végig domináltunk, birtokoltuk a labdát, és annak ellenére, hogy a támadójáték finomhangolása csak most kezdődik – eddig főleg a védekezéssel és a támadások felépítésével foglalkoztunk – örömteli volt, hogy sok helyzetet alakítottunk ki a Szolnok ellen. Most játszottak először 90 percet a játékosok a felkészülés során, és ez a hét volt a csúcsterhelés hete, ez azért látszott az utolsó 15 percben. Ami nagy pozitívum, hogy a Kisvárda ellen ebben az állapotban, a hajrában fordítottuk meg a mérkőzést a javunkra. Óriási dolognak tartom, hogy az, hogy büntetőt hibáztunk, egy pillanatig sem fogta meg a csapatot, sőt Pekár Lászlót a vállukra véve a társak megfordították a mérkőzést – ez árulkodik az öltözői hangulatról. Nagyon örülök, hogy Rezes László jó játékához egy ilyen szép gól társult, Daru Bence pedig góllal mutatkozott be. Starosta Dávid 16 évesen egy nagyon érett megoldást választott a második gól előtt, kevesen adták volna így be a labdát. Összességében elégedett vagyok, de a lényeg majd az lesz, hogyan szerepelünk a bajnokságban – mondta Bozsik József vezetőedző.
 
A jövő héten már elkezdődik a frissítés, és szombaton ismét két edzőmeccset játszik a csapat a Nyírbátor és a Tiszaújváros ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC