nb1.hu

ETO-Cegléd: reakciók

Újra nyertek a győriek.

Az első perctől próbált nyomást gyakorolni az ETO a ceglédiekre, de igazi helyzetig csak negyedóra elteltével jutott. A hazaiak fölénye végül félóra játék után érett góllá. Egy akció végén Bagi közelről fejelt a hálóba. Az eredmény ezt követően már nem változott, így az ETO begyűjtötte a három pontot.
 
Király József: – Fontos volt a csapat számára a három pont megszerzése, amit a játékunk alapján megérdemeltnek érzek. Örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, valamint a szervezett játékunkkal szemben az ellenfelünknek szinte gólszerzési lehetősége sem volt.
 
Nagy Tibor: – A vereség ellenére büszke vagyok a csapatunkra, hiszen sérülések és eltiltások miatt hét játékost kellett pótolnunk.
 
WKW-ETO FC Győr–Ceglédi VSE 1–0 (1–0)
Győr, ETO Park, 325 néző. V.: Farkas T.
ETO: Horváth – Vadász, Koszó, Vukaszovics, Kovács – Bagi, Tajthy  – Szimcsó, Andrics, Jakab (Hidi M., 89.) – Mervó (Szánthó R., 74.). Vezetőedző: Király József.
Cegléd: Tulipán – Rétyi, Nánási, Preklet, Wild – Ágoston, G. Bíró (Majoros, 90.) – Lukács (Horváth Z., 83.), Nagy T. (Kitl K., 63.), Csirmaz  – Asztalos 5. Vezetőedző: Nagy Tibor.
Gólszerző.: Bagi (32.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC