nb1.hu

ETO: még kérdéses Mervó Bence visszatérése

Sérültekről és átigazolásokról nyilatkozott az edző.

Nem az előzetes várakozásoknak és az ígéreteknek megfelelő volt az ETO őszi szereplése, pár meccs után Mészöly Gézát Király József váltotta a kispadon, akiről a tulajdonos pár hete azt nyilatkozta, hogy még el kell döntenie, marad-e a csapat élén.
 
A döntés megszülethetett, mert hétvégén tovább folytatódik a pontvadászat, Király meg még mindig a zöld-fehérek vezetőedzője. Nyilatkozott is a Kisalföldnek, a két legfontosabb témakört lapszemlézzük.
 
Sérültek:
„Örömteli, hogy minden játékos végig tudta csinálni a felkészülést. Jakab Dávid a hajrában az Alcufer-kupán szenvedett térdsérülést, rá valószínű, három hétig nem számíthatok. Két hosszabb ideje hiányzó futballistánk sérülése még az elmúlt évre datálódik. Mervó Bence talán két hét múlva tud bekapcsolódni a közös munkába, míg Erdélyi László a jövő héten már elkezdheti a labdás edzéseket.”
 
Téli átigazolások:
„Elsősorban fiatalok megszerzésében gondolkodtunk, ha ezt veszem figyelembe, akkor egyértelműen elégedett vagyok. Kovács Alan, Vaszil Vaskeba, Petró Balázs és Szalánszki Gergő is ezt a tendenciát képviseli. A horvát Josip Barisic a rutint és a gólokat adhatta volna a csapatnak, de ő eddig nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, hogy rendelkezik magyar gyökerekkel. Nincsenek rendben a papírjai, így valószínű, le kell mondanunk a játékáról. Ha találunk egy gólerős támadót, akkor szívesen látjuk, mert nagy szükségünk lenne rá. Az idő rövidsége miatt azonban egyre nehezebb a helyzetünk az ideális megoldás megtalálására. Összességében úgy látom, jó az öltözői hangulat, a fiatalok érkezése új impulzusokat hozott a keretbe. Megfelelőnek tűnik az idősek és a fiatalok aránya, a rutinosabb játékosaink tudnak segíteni a fiatalabb korosztályhoz tartozóknak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC