nb1.hu

Ez a sors vár a Vasas épülő stadionjára

Budapest – Az elnök a nézőszámról is beszélt.

 
 
Markovits László klubelnöktől 11 újságíró kérdezett a Sport Plusz állandó rovatában. Szóba került a labdarúgócsapat helyzete, a stadionépítés, a nézőszámok. Két kérdést és a rájuk adott válaszokat emeltük ki:
 
„Ch. Gáll András, a Magyar Idők sportrovatának munkatársa
Most, hogy kiesett a Vasas az NB II-be, ez a körülmény befolyásolja-e a Fáy utcai stadion építésének folyamatát; milyen időtávon belül kalkulálnak az élvonalba való visszakerüléssel kapcsolatban?  
Természetesen NB I-es tagság mellett lett volna ideális a stadionavató, az építés folyamatát más szempontok igen, de a kiesés nem befolyásolja. Azt pedig ne felejtsük el, hogy a stadion évtizedekre épül, az pedig nem kérdés, hogy a Vasasnak hosszú távon az NB I-ben a helye.
 
 
Gergely Gábor, sportújságíró
 
Hány nézőre, milyen hangulatra számít az NB II-es mérkőzéseken? Ön is rendszeresen kijár majd?
Törvényszerű, hogy csökken majd a nézőszám, ezt nem lehet elkerülni, de a Vasas-tábor hagyományosan összetartó, a bajban is a csapat mellett áll, így az állandó magra, az igazi szurkolókra továbbra is számíthatunk. Ráadásul az új stadion is plusz motivációt jelenthet a drukkereknek. Rajtam nem múlik, korábban is ott voltam az NB II-es meccseinken, így lesz ez a következő szezonban is.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC