nb1.hu

Ezért nem lett Balajcza az ETO játékosa

Győr - MLSZ előírás is közrejátszott a szerződés meghiúsulásában.

Lassan araszolgat az élvonal felé a mindent előlről kezdő ETO FC Győr, a következő szezont már a másodosztályban kezdi a Rába-parti együttes. A kisalfold.hu-nak a klub sportigazgatója, Soós Imre nyilatkozott az erősítési tervekről.

Úgy tervezzük, hogy hét-nyolc minőségi futballistát igazolunk. Közülük többen már alá is írták a szerződésüket, de neveket egyelőre nem akarok mondani A határon túlról Európa Ligát megjárt csapatokból is érkeznek hozzánk jó játékosok.

 

Az interjúból megtudttuk azt is, miért nem igazolt Győrbe az Újpestről távozó Balajcza Szabolcs.

 

A DAC-tól igazolt a Gyirmót – NB2.hu

Vele jutnának vissza az élvonalba

 

 

 

– Az MLSZ szabályozásának értelmében jövőre egy 1997-es és egy 1998-as születésű fiatalnak végig a pályán kell lennie az NB II-ben. Minden szakmai szempontot figyelembe véve Győrben úgy döntöttek, hogy a csapat tehetséges, 1999-es születésű kapusa, Gyurákovics Erik lesz az első számú jelölt erre a posztra – folytatta Soós Imre. – Több rutinos kapuvédővel is tárgyalunk, aki elfogadja ezt az állapotot, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor bevethető lesz. A jelenlegi kapusunknak, Kunsági Rolandnak is felajánlottuk ezt a lehetőséget, valamint képben van az újpesti Balajcza Szabolcs és a gyirmóti Sebők Zsolt. Döntés még nem született.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC