nb1.hu

Felszólították a szurkolók a Vasas edzőjét a távozásra

További hibafaktorokat viszont kifelejtették.

Ha egy csapat gyengén szerepel, akkor mindig az edző a hibás, az edzőnek kell távoznia. Őt a legkönnyebb kikezdeni, hiszen egyedül van. A teljes csapatot nem lehet lecserélni, ezért van ez.
 
Viszont az edzőt is kinevezte valaki, és ha az edző nem végez jó munkát, a kinevezője/kinevezői is hibáznak/hibáztak. Abban is biztosak vagyunk, egyetlen edző sem kéri a játékosaitól, hogy lélektelenül játsszanak, ne passzoljon jól, hagyjon ki minden helyzetet, kövessen el gyermeteg hibákat a védelemben. 
 
Meg ugye, azt a személyt is kinevezi valaki, aki kinevezi az edzőt…
 
Mint délelőtti hírünkben utaltunk rá, a Vasasnál sokkal nagyobb és összetettebb a baj, mintsem arról csak egy ember, az edző tehet.
 
A mondás szerint mindig a fejétől bűzlik a hal, innentől kezdve kell lejjebb haladni a ranglétrán. Tulajdonos, vezetőség, edző, játékosok – ez a sorrend általában.
 
A Vasasnál azonban van még egy szegmens, ami elképesztően hibásan működik. Mint ígértük, hamarosan visszatérünk rá, de addig jöjjön a Jámbor János tulajdonosnak írt nyílt levél után – ami már majdnem fején találta az angyalföldi szöget az MTK-fiókcsapat kijelentéssel – jöjjön a Vasas Szurkolói Klub által közzétett felhívás (nem lett túl profin megírva?), amit Kiss Károly vezetőedzőnek címeztek. A felhívásban a tulajdonos és a vezetőség felelősségéről elfelejtettek említést tenni, ezért ezt honlapunk megtette.
 
Íme, tehát a levél: 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC